Nordahl Jewellery er et dansk brand ejet af Nordahl Andersen. Nordahl Andersen håndterer hjemmesiden www.nordahljewellery.com, alle henvendelser, ordrer samt betalinger fra sitet. Derfor er det også Nordahl Andersen du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Indholdsfortegnelse
1. Generel information
2. Vigtig meddelelse
3. Bestilling
4. Betalingsmidler
5. Priser
6. Valuta
7. Kampagne tilbud
8. Levering
9. Fortrydelsesret
10. Mangelfulde varer og forkerte varer
11. Andre forhold

 

1. Generel information

Denne hjemmeside udbydes af Nordahl Andersen ApS, Færøvej 3, 8700 Horsens, CVR-nr. 30074785, telefonnr. +45 6611 1704, e-mail customerservice@noa.dk. Hvis du oplever problemer med din bestilling på hjemmesiden eller ved øvrig brug af hjemmesiden, kontakt venligst vores kundeservice:

E-mail: Customerservice@noa.dk
Telefon: +45 6611 1704, alle hverdage 08:30 – 16:00
Almindelig post: Nordahl Andersen ApS, Postboks 460, 8700 Horsens

Hvis der er dele af handelsbetingelserne, som du ikke forstår, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice, inden du begynder at handle på hjemmesiden.

 

2. Vigtig meddelelse

LÆS E-HANDELSBETINGELSERNE GRUNDIGT IGENNEM, INDEN DU BESTILLER VARER FRA WWW.NORDAHLJEWELLERY.COM.

Disse e-handelsbetingelser ("Betingelserne") finder anvendelse, når du bestiller eller køber varer på hjemmesiden. Betingelserne kan blive opdateret fra tid til anden (for eksempel for at afspejle ændringer i teknologien, vores forretningsmodel, vores systemkapacitet eller i relevante love og regler), og derfor beder vi dig godkende Betingelserne, hver gang du handler hos os. Enhver reference til "dig" eller "din" betyder dig som bruger af hjemmesiden, enhver reference til "vi", "os" eller "vores" betyder Nordahl Andersen. 

Hvis du ikke accepterer Betingelserne, kan du ikke bestille eller købe varer på hjemmesiden.

Du har ret til at fortryde dit køb uden begrundelse inden for 30 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse. Læs mere under "Fortrydelsesret".

Købelovens regler for fejl og mangler finder anvendelse på dit køb, hvilket betyder, at du har visse lovbestemte garantier for varens kvalitet. Læs mere under "Mangelfulde varer og forkerte varer".

 

3. Bestilling

Online-butikken er åben 24 timer i døgnet, men kan dog være lukket som følge af vedligeholdelse. Vi forsøger så vidt muligt at udføre sådan vedligeholdelse i nattetimerne.

En bestilling som er afgivet på en offentlig fri- eller helligdag, vil blive behandlet den følgende hverdag.

Du skal være mindst 18 år gammel for at købe varer på hjemmesiden samt besidde et gyldigt kreditkort, der er accepteret af os. Er du under 18 år gammel, skal du have et juridisk grundlag for at indgå en aftale med os.

Vi kan kun gennemføre din ordre, hvis leveringsadressen er i et af landene listet i punkt 8. Levering.

Vi forbeholder os ret til at annullere aftalen om køb i en af de følgende situationer, uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger:

-      Dine betalingsoplysninger er ikke korrekte eller kan ikke verificeres

-      Din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet

-      Der opstår en utilsigtet fejl på hjemmesiden, fx en betalingsfejl eller lign.

-      Vi har grund til at tro, at du er under 18 år gammel

Aftaler kan kun indgås via hjemmesiden. Vi behandler ikke bestillinger fremsat i e-mails, breve eller fax.

På hvilket tidspunkt i bestillingsprocessen er du bundet af din ordre?

Inden afgivelse af bestillingen har du mulighed for at ændre varerne eller fjerne varer fra din indkøbskurv.

Når du vælger "Betal", vises en kvittering på din skærm. Fra dét tidspunkt er du bundet af aftalen om køb.

Du modtager efterfølgende en ordrebekræftelse i en e-mail.

Efter indgåelsen af aftalen gælder reglerne om fortrydelsesret, se punkt 9. Fortrydelsesret.

Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du begik en fejl, da du foretog bestillingen - de står klar til at hjælpe dig.

Aftalens sprog

Aftalen kan kun indgås på dansk

Adgang til aftalen

Du modtager via e-mail en bekræftelse på aftalens indhold. Vi opbevarer indgåede aftaler, herunder ordrebekræftelsen, i et vist tidsrum, og vi anbefaler, at du ligeledes gemmer disse dokumenter, da de efterfølgende ikke vil være tilgængelige på hjemmesiden.

Tiltag mod bedrageri

For at kunne beskytte dig og vores andre kunder mod bedrageri og opretholde et højt sikkerhedsniveau for online-køb, kan vi gennemføre verifikationscheck. Verifikationschecket kan omfatte de data, som du sender, når du bestiller på hjemmesiden, herunder din adresse og betalingsoplysninger.

 

4. Betalingsmidler

Vi accepterer følgende betalingsmidler:

-      Dankort

-      MasterCard

-      Visa / Visa Elektron

-      MobilePay

 

Kontrolcifre (credit card verifikation number (cvv))

Betaler du med kreditkort, vil du blive bedt om at indtaste kortets kontrolcifre. Du finder de tre kontrolcifre på bagsiden af dit kreditkort, oftest i højre side. Kontrolcifrene er nødvendige for, at betalingen kan gennemføres og for at opretholde et højt sikkerhedsniveau. Der kan også være andre tilsvarende sikkerhedsforanstaltninger.

To-faktor godkendelse

Ved betaling med kreditkort vil du blive bedt om at oplyse dit mobilnummer. Efterfølgende modtager du en SMS med en kode som skal oplyses afslutningsvis for at færdiggøre betalingen.

Betalingsprocedure

Når din vare forlader vores lager for at blive leveret, vil din betaling blive trukket på den valgte betalingstjeneste.

 

5. Priser

Alle de anførte DKK-priser for varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger er inklusive skatter, moms og afgifter.

Omkostninger vedrørende levering, fragt eller porto lægges til for hver bestilling.

 

6. Valuta

Priserne på hjemmesiden vises i den valuta, der gælder for dit land.

Du kan betale i følgende valuta:

-      Danske kroner (DKK)

 

7. Kampagne tilbud

En igangværende kampagne, vil altid være fremhævet på webshoppens forside og/eller i vores nyhedsbreve.

Det er forskelligt fra kampagne til kampagne, hvilke produkter, der er omfattet af den pågældende kampagnerabat. Du finder beskrivelser af de enkelte kampagner herunder.

Ved køb for et minimumsbeløb tilføjes gratis-vare

Køber du for det på hjemmesiden oplyste minimumsbeløb (fragt er ikke inkluderet i prisen) og modtager et gratis kampagne-produkt, kan du ikke sende de resterende produkter retur og beholde det medsendte kampagne-produkt. Du skal som minimum beholde ét produkt, før du kan beholde kampagne-produktet. 

 

8. Levering

Ved afsendelse af din ordre modtager du en faktura pr e-mail hvori det fremgår, at ordren er afsendt fra Nordahl Andersen, som håndterer alle Nordahl Jewellery-forsendelser. Bemærk, at du bærer risikoen for varen efter leveringen. Ser emballagen ud til at være skadet, bør du kontakte Nordahl Andersen.

Din forsendelse leveres enten til din hjemmeadresse eller til den pakkeshop du har valgt ved bestilling. I meget travle perioden kan det ske, at pakkeboksen er fyldt op med pakker. Sker det vil du opleve, at din pakke bliver dirigeret videre til et lokalt posthus, hvor du kan hente pakken.

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark.

Varerne leveres 2-3 hverdage efter din bestilling. De oplyste leveringstider er vejledende, og der må i perioder med stor travlhed forventes længere leveringstid.

Vi leverer med Post Nord med omdeling eller Post Nord pakkeshop.

Leveringsprisen er 39 kr. pr. forsendelse.

Ved køb for over 600 kr. koster det kun 9 kr. i fragt.

Hvis du vælger ikke at afhente pakken, returneres den automatisk til Nordahl Andersen. I sådanne tilfælde fratrækkes 39 kr. i returneringsomkostninger.

 

9. Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage.

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til Nordahl Andersen, Færøvej 3, 8700 Horsens, tlf. 6611 1704, customerservice@noa.dk.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til Nordahl Andersen Postboks 460, 8700 Horsens uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Vi afholder udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen. Kontakt vores kundeservice på customerservice@noa.dk som efterfølgende sender dig en pakkelabel til din forsendelse.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi returnerer pengene samme dag eller dagen efter, du har modtaget en kreditnota på e-mail. Bemærk, pengene tilbageføres på samme betalingsmiddel, som er anvendt ved købet. Beløbet vil være synligt på din konto 1-4 hverdage efter modtagelse af kreditnotaen. Hvis du oplever problemer eller ikke har modtaget beløbet, bedes du kontakte kundeservice på customerservice@noa.dk.

Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Emballagen må åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 

10. Mangelfulde varer og forkerte varer

Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse. Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Hvis din vare er mangelfuld, eller vi har leveret forkert vare, kontakt venligst vores kundeservice på customerservice@noa.dk. Kan du allerede konstatere manglen mv. på tidspunktet, hvor pakken leveres, bør du nægte at modtage varen.

I tilfælde af en mangelfuld eller forkert vare, kan du vælge mellem følgende muligheder:

  • At returnere varen og få refunderet købsprisen og alle leveringsomkostninger. Vores kundeservice behandler returvaren og beløbet tilbageføres til det betalingskort, du har anvendt i forbindelse med købet. Beløbet vil være synligt 1-4 hverdage efter modtagelse af kreditnotaen
  • At returnere varen og modtage en tilsvarende vare, dog forudsat, at vi kan levere en tilsvarende vare.

Varen bliver sendt retur til den oprindelig oplyste leveringsadresse.

Du skal ikke afholde omkostninger forbundet med returneringen af en mangelfuld eller forkert vare. Vi tilbagebetaler naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har fået varen retur, medmindre du får en ny vare som erstatning for den oprindelige vare.

Venligst kontakt vores kundeservice på customerservice@noa.dk for at få fremsendt en returlabel. Print returlabelen, placer den på pakken og aflever derefter pakken ved det nærmest Post Nord indleveringssted. Vælger du at sende retur på anden vis, står du selv for ansvaret og omkostningerne ved returnering.

 

11. Andre forhold

Opdatering af hjemmesiden

Vi gør vores bedste for at opdatere hjemmesiden samt sikre, at priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne er korrekte. Vi tager forbehold for stavefejl, beskrivelser, ændringer, prisændringer og udsolgte varer.

Force majeure

Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til betingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger uden for vores rimelige kontrol.

Aftalens fuldstændighed

Disse betingelser udgør de fuldstændige vilkår for aftalen mellem dig og Nordahl Andersen.

Ugyldighed

Såfremt en eller flere af bestemmelserne i betingelserne måtte blive erklæret helt eller delvist ugyldige, finder de øvrige bestemmelser fortsat anvendelse.

Overdragelse

Vi er berettigede til at overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til aftalen indgået med dig, til tredjemand. Overdragelsen er naturligvis forudsat af, at standarden af den service, du modtager, ikke forringes. Vi giver dig meddelelse om en eventuel overdragelse. Ved at acceptere disse vilkår samtykker du til en sådan eventuel fremtidig overdragelse. Samtidig accepterer du, at fra tidspunktet, hvor vi har givet dig meddelelse om overdragelsen, kan dine rettigheder kun gøres gældende over for den pågældende tredjemand.

Personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger fortroligt. Læs venligst vores databeskyttelse, som fortæller, hvordan vi bruger de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med bestillingsproceduren og din brug af hjemmesiden i øvrigt.

Klageadgang

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har klager over en vare, som du har købt hos os. Vores kundeservice kan både kontaktes telefonisk, pr. mail og pr. almindelig post. Du kan finde kontaktoplysningerne på vores kundeservice under 'Generel information' ovenfor. Ligeledes kan du under punkt 11 'Mangelfulde varer og forkerte varer' læse, hvordan vi behandler varereklamationer.

Kan vi alligevel ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: https://kpo.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: customerservice@noa.dk.

Lovvalg og værneting

Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af disse betingelser er underlagt dansk ret. Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.